1.Nick, Věk: Ventilator, 17
2.Postava koupená/vyexpená - Kupená, doexpená,
3.Class: Paladin
4.Talenty MAIN SPEC/OFF SPEC + Armory odkaz, aktuálně v PVE EQ + GS - main Holy/off Prot/re3 podla potreby, Holy 4,8k GS EQpy mam vsetky 3(prot, re3 aj holy), armory- armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Ventilator
5.Zkušenosti WotLK, TBC, (Offik) TBC asi Rok, Wotlk tak 2 roky +/- , na offiku som nehral.
6.Znáš taktiky na UD a ToC, včetně HModů? ToC a UD vsetky, Yogg-Sarona nepoznam Hm, a Algalona nepoznam.
7.Jak dlouho hraješ tuto class/spec? Rok +/-
8.Jméno předchozí guildy + důvod odchodu - U pipa doma - neaktivita, potom Angels- tiez neaktivita.
9.Proč právě naše guilda? bol som v guilde LaP a povedali mi ze si mam dat prihlasku, ze sa spajaju guildy.
10.RAID TIME (10Man/25Man) Tvůj čas ? pracovne dni do 22:00 , vikendy aj do rana.
11.Internet - FPS v 25Man raidech- FPS v pohode(40-60), 10mbit net v papieroch pisane
12.Nějaké info o sobě: spolahlivy, bezkonfliktny, aktivny, vzdy sa mam co ucit a vzdy si necham poradit.
13. TS3 a mikrofon? povinnost oboje
14. Četl jsi pravidla Guilda Adamante Durior a souhlasíš s nimi ANO/NE Ano
15. Kontrolní otázka z pravidel: Jaké jsou povinné Addony ? DBM, Omen, EPGP(+masterlooter) TS a GEM.