1.Nick, Věk: Kazzrogal , 18
2.Postava koupená/vyexpená : , som ochotný vyexpiť aj kúpiť , v pohode zvládam oboje
3.Class: DK , poprípade Resto Shaman , Holy paladin , ale kľudne hocičo čo je treba.
4.Talenty MAIN SPEC/OFF SPEC + Armory odkaz, aktuálně v PVE EQ + GS : najradšej by som šiel určite Unholy PVE Dps alebo Blood Tanka , ale možem ísť hocijaký spec a hocijakú classu
5.Zkušenosti WotLK, TBC, (Offik) Tbc mam prejdené komplet , teda Archimonda (toho s tými kockami v bagu som nedal) , Wotlk čo je zatiaľ na Narniase viem , ak niečo pribudne , tak sa to naučím
6.Znáš taktiky na UD a ToC, včetně HModů? Poznám všetky taktiky.
7.Jak dlouho hraješ tuto class/spec? DK hrám rok aj niečo , resto shamana som hral na TBC
8.Jméno předchozí guildy + důvod odchodu Adamante Durior >> odchod z guildy , zmazanie charov , troška sa mi zhoršil prospech v škole tak som spravil takýto rázny krok , všetko čo sa dalo som dal ľudom z guildy a odišiel som , teraz sa sem tam nájde voľný čas tak by som sa rád vrátil
9.Proč právě naše guilda? stará partia
10.RAID TIME (10Man/25Man) Tvůj čas ? ak to je ako kedysik , tak mi to absolútne vyhovuje , ak nie tak sa budem snažiť sa nejak prisposobiť
11.Internet - FPS v 25Man raidech : no mám ten isty čo som mal
, čiže len pri Thorimovy lagy ako sviňa inak pohoda
12.Nějaké info o sobě: študent , basketbalista , občas nervák , neviem čo viac o sebe povedať , vačšina ma pozná
13. TS3 a mikrofon? mám oba
14. Četl jsi pravidla Guilda Adamante Durior a souhlasíš s nimi ANO/NE ANO
15. Kontrolní otázka z pravidel: Jaké jsou povinné Addony ? (Doplň) DBM, EPGP , GEM , Omen , teda ak sa nič nezmenilo