1.Nick, Věk:
razercz, 21 let
2.Postava koupená/vyexpená
poctivě vyexpená
3.Class:
mage
4.Talenty MAIN SPEC/OFF SPEC + Armory odkaz, aktuálně v PVE EQ + GS
main talenty frostfire, off bud fire nebo arcane (menim to podle nálady a potřeby)
armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Razercz
5.Zkušenosti WotLK, TBC, (Offik)
hraji jiz od vanily, na TBC jsem dal vsechno co na tehdejsim narnu slo (pote jsemprestal hrat a vratil se az asi rok po nasazeni wotlku), wotlk mam projity vsechno co je na diversity otevrene (algalon 25, HM anuba a yogg +0 jsou pro mě zatím výzvou)
6.Znáš taktiky na UD a ToC, včetně HModů?
taktiky jsou mi známé.
7.Jak dlouho hraješ tuto class/spec?
od TBC
8.Jméno předchozí guildy + důvod odchodu
VA (snizovani stavu), GR (nedostatek lidi v te době), AD (odchod na Ice wow), NU (odesli lidi, se kterymi jsem si rozumel, tak jsem sel s nimi),jesus was soulstoned (přechodna guilda "odpadliku" z NU a přechod v AD),
AD zkratovitě a bez přemýšlení jsem si podal přihlášku do jiné guildy, nepromyslel jsem to. v AD je hromada lidi co znam (mnohe i osobně) se kterymi se mi dobře raiduje. V GR mam nej kamaráda, který mě k WOW víceméně dotáhl a chtěl jsem si s ním zaraidovat + pokořit nezdolané bosse. neuvědomil jsem si že 15-20 lidí v hře jako je tato jeden nenahradí ( v RL je to samozdřejmě jinak)
9.Proč právě naše guilda?
viz předchozí bod., chci být v kontaktu s fajn kolektivem lidí, který jsem svým způsobem podrazil. doufám, že jste mě nezavrhli a jsem hoden 2. šance.
10.RAID TIME (10Man/25Man) Tvůj čas ?
pokud není zkouškový, nebo se mi to nekryje se školou tak se přizpůsobím
11.Internet - FPS v 25Man raidech
záleží od bosse
12.Nějaké info o sobě:
student VŠ, o mé oblibě k domácí slivovičce by vám mohli mnozí, co byli nasrazu vyprávět (hlavně morgánek
) jinak celkem pohodovej kluk, co si chce po škole zahrát a odreagovat se.
13. TS3 a mikrofon?
mám umím používat
14. Četl jsi pravidla Guilda Adamante Durior a souhlasíš s nimi ANO/NE
ano, obzvlášť jednu část jsem si přečetl asi 4x
15. Kontrolní otázka z pravidel: Jaké jsou povinné Addony ? (Doplň)
Deadly boss mods, EPGP, EPGP lootmaster, GEM, OMEN a být na TSku v době raidu.
PS: moje přihláška v GR je stále otevřená, což mluví proti mě, ale psal jsem werthovi ingame mail, aby ji locknul jako nepřijat (i kdyby se to vyvíjelo v můj prospěch, což se do teď nevyvíjelo). případné požadavky pro můj případny inv budu respektovat.
s pozdravem
razercz