1.Nick, Věk: Voodoo, 24
2.Postava koupená/vyexpená - vyexpená
3.Class: druid
4.Talenty MAIN SPEC/OFF SPEC + Armory odkaz, aktuálně v PVE EQ + GS
Feral Tank - odkaz nemám, protože nevím jak armory aktualizovat, pořád tam mám pvp eq - na tanka mám z velké částí upravené pvp věci, ale stam i agi mají dost tak nevidim důvod proč by v tom měl být problém, bohužel podívat se můžete asi jedině ingame (nevím co víc než nastínit, necelých 48k hp a 40% dodge v medovi s packou)
off feral dps - talenty mám na pvp a eq nic moc :-D
5. Alti: nemám
6.Zkušenosti WotLK, TBC, (Offik) na offiku sem hrál na tbc nějakou dobu, wotlk na mystiqu, skončil jsem naxxem25, pak sem měl dlouhou pauzu a když jsem se vrátil guilda už nebyla aktivní
7.Znáš taktiky na UD a ToC, včetně HModů? NE
8.Jak dlouho hraješ tuto class/spec? poslednich mnoho let sem hral jen toto, s ruznýmí delšími nbo kratšími pauzami, played mam 120dni, 80ku 32 dni
9.Jméno předchozí guildy + důvod odchodu - tripartita (guilda z mystiqu) - v podstatě vymřela
10.Proč právě naše guilda? psali jste na world o nabírání nových členů
11.RAID TIME (10Man/25Man) Tvůj čas ? všední dny odpoledne/ k večeru krom pátku, případně neděle, ale jak kdy
12.Internet - FPS v 25Man raidech - nevzpomínám si, problém sem s tím neměl nikdy
13.Nějaké info o sobě: jsem vysokoškolák, studuju v Brně, letos dělám státníce, takže to může ovlivnit moji aktivitu, když to příliš odložím a pak toho budu mít moc :-D, ke hře: hraju spíš pvp, ale rád bych pro zábavu chodil i raidy, o eq mi ale moc nejde. Poslední dobou hraju zase poměrně hodně, tak jsem se rozhodl podat přihlášku ať si zajdu i nějaké pve, poslední dobou mívám celkem často čas i večer, ale taky se to může změnit, hlavně proto jsem s ní vyčkával a rozmýšlel to po tom, co jsem psal Regalisovi ingame. Toho abych měl čas pravidelně konkrétní dny vždy ve stanovený čas asi úplně spolehlivě nedocílím, tak to raději zmiňuju. Wowko pro mě není taková priorita, abych třeba babě řekl, že s ní dneska nebudu, protože mám raid :-P, aspoň určitě ne často.
14. TS3 a mikrofon? TS snad nainstalovat zvládnu
, mikrák mám
15. Četl jsi pravidla Guilda Adamante Durior a souhlasíš s nimi ANO/NE ANO
16. Kontrolní otázka z pravidel: Jaké jsou povinné Addony ? Deadly boss mods, EPGP, EPGP lootmaster, GEM, OMEN