Top posting users this month | |
|
| Prihlaska Janyt | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Prihlaska Janyt Tue May 07, 2013 4:32 pm | |
| 1. Nick, Věk: Janyt (29)
2. Postava koupená/vyexpená: vsechny postavy jsou mnou vyexpene
3. Class(y): SH priest, ARC mage, ELE shaman, PROT warr, RETRI pala
4. Talenty MAIN SPEC/OFF SPEC + Armory odkaz, aktuálně v PVE EQ + GS (...): main je Asauren, prot warr armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Asauren
5. Alti: viz. bod 3. SH priest, ARC mage, ELE shaman, PROT warr, RETRI pala
6. Zkušenosti WotLK, TBC, (Offik): TBC + WOTLK (ofik nikdy - to je strasny funko), warr played 170+
7. Znáš taktiky na UD a ToC, včetně HModů? - UD jsem byl par bossu, ToC znam, hard mody vsak neznam
8. Jak dlouho hraješ tuto class/spec? - warra jak jsem zminoval nejdyl 170+ dni played, 14d ele shaman, dalsi postavy maji played vic
9. Jméno předchozí guildy + důvod odchodu: vlastni guilda kvuli slotum a snadnemu pristupu k surkam. duvodem je nuda ve hre
10. Proč právě naše guilda? - protoze je cuuza kocka (ba ne, vesmes se ve hre nudim a to je spatne)
11. RAID TIME (10Man/25Man) Tvůj čas? 19:30 co mate vy vyhovuje
12. Internet - FPS v 25Man raidech: net 4mb, FPS 45+ krom na mystiqu sapphironv naxxu delal problemy, tam u blizzardu slo fps dolu na hodnotu 8, ale verim, ze tady to funguje normalne.
13. Nějaké info o sobě: Nevim co tu napsat, prece jen se clovek chova jinak ingame a jinak v osobnim zivote. +- nahravaji jak pozitivni tak negativne prave ty okolnosti v osobnim zivote.
14. TS3 a mikrofon? - mam oboje
15. Četl jsi pravidla Guilda Adamante Durior a souhlasíš s nimi ANO/NE: cetl, souhlasim
16. Kontrolní otázka z pravidel: Jaké jsou povinné Addony? Deadly boss mods, EPGP, EPGP lootmaster, GEM, OMEN
Janyt. |
| | | Potvorak
Poèet pøíspìvkù : 26 Points : 4298 Join date : 17. 03. 13 Age : 30 Location : Litvínov
| Předmět: Re: Prihlaska Janyt Tue May 07, 2013 4:58 pm | |
| Neznam, zvěsti spíš negativní... NEUTRAL | |
| | | Lenoska
Poèet pøíspìvkù : 8 Points : 4235 Join date : 28. 04. 13
| Předmět: Re: Prihlaska Janyt Tue May 07, 2013 4:59 pm | |
| Nevim jak ostatní ale ano akorad Si dej v Guilde jineho maina Prot waru je tu uz hodne | |
| | | Cuuza
Poèet pøíspìvkù : 47 Points : 4304 Join date : 06. 04. 13
| Předmět: Re: Prihlaska Janyt Tue May 07, 2013 4:59 pm | |
| radeji bych videla maina nejaky dmg char, waru a tanku mame dostatek, dmg chybi. Pokud jsi ochotny zmenit maina a nepsat na world kraviny a neustale se hadat, tak jsem PRO na test | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Prihlaska Janyt Tue May 07, 2013 5:03 pm | |
| To jste mne spatne pochopili. Main postava byla paladin Janyt, jenze za nej jsem prestal na TBC hrat, pac me nebavil a zacal expit dalsi chary, takze tehda jsem zavrel Patriot a sel na Albatros (mq servery) no a tam si vyexpil warra. Bavilo mne to za nej a bavi. Takze prekonal o hodne played time Janyta a tim padem se stal mou main postavou.
Nekde bylo zmineno ze hledate rangedtka, ty jsem take vypsal. Asaurena klidne necham tam kde je, a zbytek dle potreby. On se vam taky na nejaky heroik muze tank hodit. Takze tak. |
| | | Triste
Poèet pøíspìvkù : 124 Points : 4398 Join date : 05. 04. 13
| Předmět: Re: Prihlaska Janyt Tue May 07, 2013 6:30 pm | |
| Já jsem taky pro, ale mám 2 podmínky, které už někdo zmínil. 1. Maina budeš muset mít nějaky dmg char (je mi líto, ale tanků a healů máme dost nadbytek) 2. Trochu se kroť na veřejných kanálech | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Prihlaska Janyt Tue May 07, 2013 6:43 pm | |
| 1. vsak rikam ze tank je main pro mne, u vas v guilde muze byt main uplne jina postava. o nic nejde. 2. vsak uz jde DF tak jsem klidny. |
| | | Gillellbor
Poèet pøíspìvkù : 128 Points : 4438 Join date : 13. 03. 13
| Předmět: Re: Prihlaska Janyt Tue May 07, 2013 7:59 pm | |
| V raidu jsem tě neviděl, takže skill posoudit neumim. Nicméně na worldu jsem tě viděl vystupovat několikrát a skončil jsi v mým ignoru. Mám obavy z toho, aby pověst AD neutrpěla tím, že jsme mezi sebe vzali toho, co na worldě působí/působil rozruchy, nadával (hodně vulgárně) a urážel ostatní. Zároveň se obávám toho, aby ses jako potencionální člen AD k takovému chování na worldě nevrátil, když, jak píšeš, budeš ovlivněn situací v reálu. Chápu, že v reálu můžou bejt nepříjemný situace, to asi zažíváme všichni (a nikdo z nás by ti nevyčítal, kdybys kvůli nějakým nepříjemnostem třeba chvíli nehrál nebo tak něco), ale obávám se důsledků nějaké takové situace ingame... | |
| | | Regalis Admin
Poèet pøíspìvkù : 172 Points : 4519 Join date : 13. 03. 13 Age : 39
| Předmět: Re: Prihlaska Janyt Tue May 07, 2013 8:12 pm | |
| SH priest, ARC mage by se hodil 100%. Souhlasím s ostatníma to vyjadřování na wordu je strašné. Byl bych PRO na zkoušku, kdyby jsi začal dělat nějaké problémy na wordu nebo v guildě tak by jsme se museli rozloučit. Popravdě u tebe jsem dost na vážkách, no uvidíme. Jinak přihláška je moc pěkná to máš palec nahoru | |
| | | razercz
Poèet pøíspìvkù : 58 Points : 4304 Join date : 11. 04. 13
| Předmět: Re: Prihlaska Janyt Wed May 08, 2013 9:21 am | |
| to ze te nesnasi polovina bejvaejch narniasaku vcetne me hodme za hlavu... SH priest se hodi... tve flamy o tom jakej je mystiq boží a jak je narn strašný funko mám v paměti do teď. furt jen nadavas a myslim si ze na 90% nasi guilde tve jmeno jen uskodi. za me neutral... necham to na ostatnich | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Prihlaska Janyt Wed May 08, 2013 11:40 am | |
| razercz, ocividne jsi nebyl tak tejden dva ingame, ci na worldu. To, ze jste byli funko je jasnej fakt a na tom se nic nezmeni. Ono jsou veci, ktere napovrch vylezly nedavno, takze kdyby se jiste veci vedely dopredu, zadny spojeni by nebylo. Preber si to jak chces. |
| | | Gillellbor
Poèet pøíspìvkù : 128 Points : 4438 Join date : 13. 03. 13
| Předmět: Re: Prihlaska Janyt Wed May 08, 2013 11:59 am | |
| tak přesně tohle je ten typ tvých výlevů, který mi vadily na worldě a kterýma bys hanil jméno AD. velká část tvých kolegů z mystiqu (podle toho, co říkají na raidech či na worldu) mají přesně opačný názor na narnias či to ani neřeší a jsou rádi za to, co je teď.
navíc, teď už je jedno, kdo je původně z narnu a kdo z mystiqu (máme v guildě hráče z obou bývalých serverů a jako kolektiv vycházíme dobře). ale teď jsme diverity. ty se přes to spojení očividně nedokážeš přenést, řešíš, kdo je odkud a nadáváš na lidi původně z narniasu.
jsme guilda, která si zakládá na tom, že je u nás dobrý a pohodový kolektiv, nejsou tu hádky ani rozepře a stejně tak chceme vystupovat na wow veřejnosti. sice SH priesta potřebujeme, ale tebe já v guildě nechci - za mě DŮRAZNĚ PROTI | |
| | | Regalis Admin
Poèet pøíspìvkù : 172 Points : 4519 Join date : 13. 03. 13 Age : 39
| Předmět: Re: Prihlaska Janyt Wed May 08, 2013 12:33 pm | |
| Tak to uzavřeme, děkujeme za přihlášku ale nepřijat, hodně štěstí jinde.
Lock | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Prihlaska Janyt | |
| |
| | | | Prihlaska Janyt | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |