1.Nick, Věk: Toxiqe, 18
2.Postava koupená/vyexpená: vyexpená
3.Class: Warlock
4.Talenty MAIN SPEC/OFF SPEC : Main PvE destro ( 4829 GS
), Off PvP destro;(4500 GS)
5. Alti: Wildstylez, Shope
6.Zkušenosti WotLK, TBC, (Offik): skusenosti s WoW celkovo hram asi nieco cez 4 roky, hral som aj na TBC
a na Offiku som zatial nemal tu cest
;
7.Znáš taktiky na UD a ToC, včetně HModů: Áno
8.Jak dlouho hraješ tuto class/spec?: odkedy hram WoW, cize cca nieco cez tie 4 roky
9.Jméno předchozí guildy + důvod odchodu: Adamante Durior
; a dovod odchodu bol ze som mal vela povinnosti ci uz co sa tyka skoly alebo tréningov, teda respektive ja som neleavol ale bol som kicknuty samozrejme koli neaktivite
10.Proč právě naše guilda?: pretoze ked som v nej bol naposledy tak sa mi v nej velmi pacilo, super kolektiv a samozrejme zbieranie eq..
11.RAID TIME (10Man/25Man) Tvůj čas ?: v podstate kazdy vecer okrem pondelka a stredy od 19:00 do 21:00 koli treningom
12.Internet - FPS v 25Man raidech: cca 25, internet stabilny
13.Nějaké info o sobě:: človek s mozgom spojenym s miechov v chrbtici a zmyslom pre humor
14. TS3 a mikrofon?: vlastním
15. Četl jsi pravidla Guilda Adamante Durior a souhlasíš s nimi ANO/NE : ano suhlasim
16. Kontrolní otázka z pravidel: Jaké jsou povinné Addony ? (Doplň): Deadly boss mods, EPGP, EPGP lootmaster, GEM, OMEN, TS na raide
PS: sorry ak vidite ten text ciernym ale nedala sa mi zmenit farba, nerozumiem vobec preco... dik za pochopenie .