1.Nick, Věk:Deadmen, je mi skoro 18
LumenCZ
2.Postava koupená/vyexpená,,,,,,, obě postavy podstivě vyexpený
3.Class:Deadmen mág
LumenCZ DK
4.Talenty MAIN SPEC/OFF SPEC + Armory odkaz, aktuálně v PVE EQ + GS,,,,,,,
Main mág armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Deadmen
talenty -- arcane+frost (MAIN) hraju jen za ně.
-- fire+arcane (off) vůbec nepoužívám
GS: 4522
Alt DK armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Lumencz
talenty -- blood (MAIN) na tanka GS: 4029
-- frost (off) na dps GS: 4089 (ale nemám prozatím celej DPS)
5.Zkušenosti WotLK, TBC, (Offik),,,,,,,,,,,, TBC minimální ; WotLK už hraju 21ním měsícem znám normal dungy i HC dungy, byl sem Raidy VOA, naxx, OS, EoE, UD, TOC, Onixii a další
; offik nikdy.
6.Znáš taktiky na UD a ToC, včetně HModů?,,,,,, UD si matně pamatuji, Toc Znám poměrně slušně Hmód sem nikdy nebyl. Taktiky mi nedělaj problém, rychle se je učím a nemám problém se přizpůsobit.
7.Jak dlouho hraješ tuto class/spec? Mág -- rok / 3 měsíce
DK --rok a půl / den
8.Jméno předchozí guildy + důvod odchodu,,,,,,,, Assotiation důvod byl prostej a to ten, že je to mladá guilda a nikdo tam není a nic se nechodí. Po víc jak měsíci mě omrzelo, že si nic moc žádný raid nezajdu nebo to byla katastrofa
9.Proč právě naše guilda? Potkal sem vašeho hráče , který mi podal odborný výklad a posunul mě o velký kus v před v oblas ti WoWka.
10.RAID TIME (10Man/25Man) Tvůj čas ?,,,,, po,út,st,čt --- od 15:00 do 2:00 PÁ od 15:00 až do PONDĚLÍ do 2:00
11.Internet - FPS v 25Man raidech,,,,, ms do 100 ms a něco kolem 120fps na plnou grafiku a cca 200 při low grafice
12.Nějaké info o sobě:Jsem pohodovej hráč ačkoli trochu závislý, jsem klidný, pohodový, kamarádský.
WoWko hraju abych se zabavil, pokecal s kámošema a užil si náladu MMORPG světa.
13. TS3 a mikrofon?,,,,,,,,, TS3 mám a mikrofon mám zabudovaný v herních sluchátkách-takže poměrně slušný zvuk
14. Četl jsi pravidla Guilda Adamante Durior a souhlasíš s nimi,,,,,,,, ANO
15. Kontrolní otázka z pravidel: Jaké jsou povinné Addony ?,,,,,,,,, GEM, OMEN, EPGP, EPGP ůootmaster, deadly booss mods