Top posting users this month | |
|
| Arcane mage, Grux | |
|
+4Regalis Triste Gillellbor Grux 8 posters | Autor | Zpráva |
---|
Grux
Poèet pøíspìvkù : 3 Points : 4207 Join date : 21. 05. 13
| Předmět: Arcane mage, Grux Tue May 21, 2013 4:12 pm | |
| 1.Nick, Věk:Grux, 14
2.Postava koupená/vyexpená: Postava koupená
3.Class:Mage
4.Talenty MAIN SPEC/OFF SPEC, ARMORY:Talenty- Arcane, Armory- armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Grux
5. Alti:Dindy- Druid- Resto, Bala
6.Zkušenosti WotLK, TBC, (Offik): Zkušenosti stoutou postavou mám 1rok
7.Znáš taktiky na UD a ToC, včetně HModů: ToC znám celý v UD znám taktiky, ale potřeboval bych si je zopáknout před raidem
8.Jak dlouho hraješ tuto class/spec?: 1rok
9.Jméno předchozí guildy + důvod odchodu: Adamante Durior, kick za neaktivitu, jelikož mám nový počítač tak můžu častejc hrát.
10.Proč právě naše guilda?: Mám tam kamarády i z RL a mám chuť si konečně pořádně zaprogresovat.
11.RAID TIME (10Man/25Man) Tvůj čas ?: Každý den až na náký vyjímky do 22h
12.Internet - FPS v 25Man raidech: FPS- 40-50, ms- cca. 30-50lat.
13.Nějaké info o sobě:Jsem žák základní školy bydlím v okolí Vodňan, hrauju rád Baseboll a jmenuju se Karel.
14. TS3 a mikrofon?: TS3 mám a mikrofon taky
15. Četl jsi pravidla Guilda Adamante Durior a souhlasíš s nimi ANO/NE : Četl jsem pravidla, ANO
16. Kontrolní otázka z pravidel: Jaké jsou povinné Addony ?: EPGP, GEM, DBM, Omen, Epgp lootmaster | |
| | | Gillellbor
Poèet pøíspìvkù : 128 Points : 4438 Join date : 13. 03. 13
| Předmět: Re: Arcane mage, Grux Tue May 21, 2013 4:20 pm | |
| Jsem na rozpacích - neber to nějak osobně, ale s mladými hráči máme převážně špatné zkušenosti..ale třeba to u tebe bude jiný. Nemáš dodělaný repky. Talenty a poskládání eq nechť hodnotí Surkis nebo Razer, v tom já se prd vyznám.
Na druhou stranu spellko by se hodilo a eq máš na úrovni toc..no, počkám až co napíše jeden z výše jmenovaných. | |
| | | Triste
Poèet pøíspìvkù : 124 Points : 4398 Join date : 05. 04. 13
| Předmět: Re: Arcane mage, Grux Tue May 21, 2013 8:01 pm | |
| Tampysko, Tampysko... Abych byl upřímný, skillově nic moc, aktivita do 22h je bohužel celkem malo. Na druhou stranu myslím, že kdyby se na tebe razer nebo surkis nejak zbezne mrkl a pomohl ti, tak by to asi slo. Dalsi + mas za to, ze mas u nas v guilde kamarady. A dalsi - za to, ze si schopny napsat "Baseboll " Spíše pro | |
| | | Regalis Admin
Poèet pøíspìvkù : 172 Points : 4519 Join date : 13. 03. 13 Age : 39
| Předmět: Re: Arcane mage, Grux Tue May 21, 2013 8:48 pm | |
| - Grux napsal:
- 1.Nick, Věk:Grux, 14
6.Zkušenosti WotLK, TBC, (Offik): Zkušenosti stoutou postavou mám 1rok
9.Jméno předchozí guildy + důvod odchodu: Adamante Durior, kick za neaktivitu, jelikož mám nový počítač tak můžu častejc hrát.
10.Proč právě naše guilda?: Mám tam kamarády i z RL a mám chuť si konečně pořádně zaprogresovat.
Nick mi nic neříká, věk 14let je dost mínus. Z AD si tě nepamatuji, bylo by dobrý se trochu více připomenout. Vyjmenuj mi některé tvoje kamarády z guildy ? Co se týče těch enchu to je další mínus. Za mě spíše Proti ale ještě uvidím.
Naposledy upravil Regalis dne Tue May 21, 2013 9:13 pm, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Cuuza
Poèet pøíspìvkù : 47 Points : 4304 Join date : 06. 04. 13
| Předmět: Re: Arcane mage, Grux Tue May 21, 2013 9:11 pm | |
| PROTI : skill temer nulovy, aktivita take na bode mrazu - proto jsi dostal kick | |
| | | Actigo
Poèet pøíspìvkù : 5 Points : 4251 Join date : 09. 04. 13 Age : 25
| Předmět: Re: Arcane mage, Grux Wed May 22, 2013 5:19 am | |
| Je to můj+Maffi dobrý kamarád Ench. by se pořešily, měl je tam ale po tom Updatu je tam taky neměl jako ostatní. Aktivita za co byl kicknut: Důvody proč nemohl hrát: 1. má rodiče rozvedené a měl počítač jen u jednoho z nich u, kterýho tráví jen odpoledne do 18h takže se nemohl dostat na raid.A má nový počítač k druhýmu rodiči a tak si může dovolit chodit na raidy. 2.Škola 3. Co se týče skillu no není to žádná sláva, ale řekl bych že to víc lidí nemá v guildě. No stím časem do 22h ve všední den bych řekl že je to normální, skorem vetšina odchází po 22h. Nevím ale další spellko do guildy by se hodilo za mě PRO. | |
| | | Potvorak
Poèet pøíspìvkù : 26 Points : 4298 Join date : 17. 03. 13 Age : 30 Location : Litvínov
| Předmět: Re: Arcane mage, Grux Wed May 22, 2013 8:51 am | |
| Pokud je to teda Tampysko, tak jediný co si pamatuju z world raidů/dungů (že byl v guildě nevim) je právě ta absence "skillu". Jinak pokud bys byl aktivní, dodelal vše potřebné (enche, gemy,...) a někdo z našich mageů by se te ujal, možná by to šlo (2 tlačítka přece jenom nejsou tak hc rotace). Další věc je věk, ale jsou lidi u kterých to překážka neni.. Pokud budeš aktivní a budeš se řídit radami tak na zkoušku klidně PRO. | |
| | | razercz
Poèet pøíspìvkù : 58 Points : 4304 Join date : 11. 04. 13
| Předmět: Re: Arcane mage, Grux Wed May 22, 2013 12:55 pm | |
| neznam te. talenty jsou da se rict v poradku a equip spatny neni... nicmene dodelani reputaci je potreba. ja jsem pro. pokud budes prijat napis me nebo surkisovi a pokecame.
mágů máme podstav a myslím že kdyby se 3-4 prijali nebylo by to vubec spatny.
za mě PRO na zkoušku. za podmínek, že si doděláš repky a naučíš se rotace (pokud mají ostatní pravdu)
a chtěl bych aspoň test raid | |
| | | Triste
Poèet pøíspìvkù : 124 Points : 4398 Join date : 05. 04. 13
| Předmět: Re: Arcane mage, Grux Wed May 22, 2013 2:22 pm | |
| Razere, to je Tampysko, znas ho. | |
| | | Gillellbor
Poèet pøíspìvkù : 128 Points : 4438 Join date : 13. 03. 13
| Předmět: Re: Arcane mage, Grux Wed May 22, 2013 5:14 pm | |
| Tampysko mi něco říká, ale nedokážu si ten nick spojit s charem... btw. znamená to, že tohle je alt? | |
| | | Grux
Poèet pøíspìvkù : 3 Points : 4207 Join date : 21. 05. 13
| Předmět: Re: Arcane mage, Grux Wed May 22, 2013 6:37 pm | |
| ne jen přejmenovanej Tampysko | |
| | | razercz
Poèet pøíspìvkù : 58 Points : 4304 Join date : 11. 04. 13
| Předmět: Re: Arcane mage, Grux Thu May 23, 2013 9:03 am | |
| tak uz to nekdo locknete 4x pro, 2x proti, 1x neutral.
PS: vek je sice nevyhodou, ale najdou se i taci, se kteryma se da bavit atd. a za zkoušku nic nedáme | |
| | | Regalis Admin
Poèet pøíspìvkù : 172 Points : 4519 Join date : 13. 03. 13 Age : 39
| Předmět: Re: Arcane mage, Grux Thu May 23, 2013 8:04 pm | |
| Ok, přijat na TEST a to s podmínkou že do týdne od přijetí si doděláš veškeré enchy a odchytneš si Razera/Surkise aby ti vysvětlily co a jak. Pokud neuvidím zlepšení tak se rozloučíme. Jestli souhlasíš napiš si o inv. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Arcane mage, Grux | |
| |
| | | | Arcane mage, Grux | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |