| Kofi - Paladin | |
|
+4Gillellbor Potvorak Moniquee razercz 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Kofi Anonymní
| Předmět: Kofi - Paladin Thu Jun 06, 2013 2:22 pm | |
| 1.Nick, Věk: Kofi, 19
2.Postava koupená/vyexpená: Vyexpená ale delsi dobu sem nehral musim se tedy do vseho dostat
3.Class: Paladin
4.Talenty MAIN SPEC/OFF SPEC + Armory odkaz, aktuálně v PVE EQ + GS armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Kofi aktualne pouze 4K GS
5. Alti: nejsou
6.Zkušenosti WotLK, TBC, (Offik): TBC projety cele a wotlk také až po saurfanga v ICC jinak neprosel sem TOGC 10 ani 25
7.Znáš taktiky na UD a ToC, včetně HModů? viz. předchozí otázka znám krom TOGC
8.Jak dlouho hraješ tuto class/spec? paladina sem jen expil tedy za něj takové zkušenosti nemám, hrál jsem hodně za priesta a locka které jsou poté prodal tyto postavy byli na mystiqu a paladina sem expil na onlinegamers proto sem nebyl v žádné guildě zatím
9.Jméno předchozí guildy + důvod odchodu žádná zatim nebyla
10.Proč právě naše guilda? vypadáte jako slušná G a Razercz mi nabídl aspon zkusit přihlášku takže dle meho mate velmi pohodový a klidný kolektiv
11.RAID TIME (10Man/25Man) Tvůj čas ? většinou od 20:00 až do 2 když je třeba dřív pak dle dohody sem schopný dorazit i dříve
12.Internet - FPS v 25Man raidech FPS asi 14-15, internet mam ted nove danej takze by nemeli být problémy
13.Nějaké info o sobě: Je mi 19, právě jsem uspesne dokoncil stredni prumyslovou skolu a rijnu me ceka VS
14. TS3 a mikrofon? obojí mám ale nerad mluvim spíše poslouchám
15. Četl jsi pravidla Guilda Adamante Durior a souhlasíš s nimi ANO/NE ano souhlasím
16. Kontrolní otázka z pravidel: Jaké jsou povinné Addony ? Deadly boss mods, EPGP, EPGP lootmaster, GEM, OMEN, TS v tuto chvíly nemam GEM a EPGP addony |
|
| |
razercz
Poèet pøíspìvkù : 58 Points : 4304 Join date : 11. 04. 13
| Předmět: Re: Kofi - Paladin Thu Jun 06, 2013 2:41 pm | |
| mno já už s tebou mluvim a byl bych radši za retry bo prota, ale myslím že jsi pohodovej hráč a equip se dá dobrat během chvilky (aspon toc normal equip) takze ja jsem za ale musíš si dodělat profky a repky no | |
|
| |
Kofi Anonymní
| Předmět: Re: Kofi - Paladin Thu Jun 06, 2013 2:48 pm | |
| no zatím mám ten holy protože mě baví ale off spec mam prot bez eq nenapsal jsem to do přihlášky hlavně proto protože se nakonec dokážu přizpůsobit dle potřebám většiny |
|
| |
Moniquee
Poèet pøíspìvkù : 12 Points : 4270 Join date : 27. 03. 13 Age : 31 Location : Praha
| Předmět: Re: Kofi - Paladin Thu Jun 06, 2013 6:00 pm | |
| Holadiny si myslím že momentálně nepotřebujeme..máme 2 aktivní,ale s re3 bych problém neměl. | |
|
| |
Potvorak
Poèet pøíspìvkù : 26 Points : 4298 Join date : 17. 03. 13 Age : 30 Location : Litvínov
| Předmět: Re: Kofi - Paladin Thu Jun 06, 2013 6:05 pm | |
| Celkově paladinů je dost, ale kvalitní prot s re3 v offu by nebyl na škodu. | |
|
| |
Gillellbor
Poèet pøíspìvkù : 128 Points : 4438 Join date : 13. 03. 13
| Předmět: Re: Kofi - Paladin Thu Jun 06, 2013 6:12 pm | |
| jsem pro, ale viz to, co psal potvorák.... kvalitní tankadin by se hodil EDIT: a když budeš tank, poletěj na tebe holky | |
|
| |
Kofi Anonymní
| Předmět: Re: Kofi - Paladin Thu Jun 06, 2013 6:56 pm | |
| Jak koukam tak za holyho se asi opravdu nedostanu holy mě baví nwm jak prot |
|
| |
Gillellbor
| Předmět: Re: Kofi - Paladin Thu Jun 06, 2013 7:34 pm | |
| no, ono je fakt, že máme aktivních holadinů dost... je na tobě zvážit, jestli bys chtěl hrát jinou spec - především prot ale i re3 bychom brali | |
|
| |
kofi Anonymní
| Předmět: Re: Kofi - Paladin Thu Jun 06, 2013 7:48 pm | |
| na prota si zrovna moc neverim ale jsem schopen ho dát a holadina mít jako off spec, retrina me vubec nebere takze toho ne takhle bych se s tím smířil já jak vy nechám na Vás |
|
| |
Regalis Admin
Poèet pøíspìvkù : 172 Points : 4519 Join date : 13. 03. 13 Age : 39
| |
| |
Triste
Poèet pøíspìvkù : 124 Points : 4398 Join date : 05. 04. 13
| Předmět: Re: Kofi - Paladin Fri Jun 07, 2013 5:51 am | |
| Za holadina jsem proti. Kdybys udělal tankadina tak neutral.
| |
|
| |
Gillellbor
| Předmět: Re: Kofi - Paladin Fri Jun 07, 2013 8:53 am | |
| Já dalšího tankadina do guildy chci. Bavil jsem se s ním a psal, že v současné době je na tom s časem relativně dobře, takže do týdne by byl schopen dát dokupy eq na úrovni toc10 (to znamená za emblémy) a dodělat další věci, co je potřeba.
Takže za mě to je takhle Kofi: pokud jsi schopen ten gear složit, dodělat vše potřebné a hlavně tankovat, tak jsem PRO | |
|
| |
Actigo
Poèet pøíspìvkù : 5 Points : 4251 Join date : 09. 04. 13 Age : 25
| Předmět: Re: Kofi - Paladin Fri Jun 07, 2013 9:21 am | |
| Já si myslím že Holy palatů je dost v guildě a spell tanka dalšího do guildy no docela by se hodil no nevím, zatím NEUTRAL. | |
|
| |
Triste
| Předmět: Re: Kofi - Paladin Fri Jun 07, 2013 12:04 pm | |
| Co se tankadinů týče, pořád je tu Mahoo, kterej nám včera slíbil že se jeho aktivita zlepší Ve chvíli kdy by se přijal tenhle pala a došel by i Mahoo, tak by najednou bylo moc tanků a přednost by dostal samozřejmě Mahoo.. a vzhledem k tomu, že se brání retrině i když v offu (pro nás je i off holy nepoužitelný) takby se prostě do toho raidu nevešel... pořád nevím jestli je tu místečko... :/ | |
|
| |
Ravencreast
Poèet pøíspìvkù : 32 Points : 4293 Join date : 28. 03. 13 Age : 32
| Předmět: Re: Kofi - Paladin Fri Jun 07, 2013 12:08 pm | |
| Takze .. HOLY = PROTI ; PROT = NEUTRAL ; R3 = PRO (Pokud nebudes tocit jak jeden nejmenovaný "pekelný" paladin). | |
|
| |
Regalis Admin
| Předmět: Re: Kofi - Paladin Fri Jun 07, 2013 12:27 pm | |
| Mě se přihláška dost líbí, to se musí nechat ale je pravda že paladinu máme opravdu víc než dost a ještě více holadinu. Když už tak bych byl pro Retri/Prot. Jestli se Mahoova aktivita zlepší tak Prot je k ničemu, takže by byl lepší Retri jeden to u nás má dost nahnutý ta náhrada by byla dobra a jeho EQ vytočí možná i stejně Ale pokud nechceš jít do retri tak tě chápu ale tím pádem u nás není místo. | |
|
| |
Kofi Anonymní
| Předmět: Re: Kofi - Paladin Fri Jun 07, 2013 12:51 pm | |
| tak tedy začal jsem dodělávat profky a repky protože je to nejviditelnější věc pak zvládnul bych prot/holy i když bych rád byl hlavně holy možná i prot/retry ale to už bych asi chvíly prskal ale retry jako main to asi ne protože retry mi celkově za to nic moc neřiká a tedy bych nakonec hledal všemožné způsoby se dostat spíš na off spec a udělat z ní main tedy toto je mé vyjádření a dle vašich usuzuji že to asi bude k uzavření |
|
| |
razercz
Poèet pøíspìvkù : 58 Points : 4304 Join date : 11. 04. 13
| Předmět: Re: Kofi - Paladin Fri Jun 07, 2013 1:16 pm | |
| tanků není nikdy dost... a holadin na nějakou tu 10 se občas taky dost blbě hledá... takže jako prot/holy beru...
za mě PRO | |
|
| |
Triste
| Předmět: Re: Kofi - Paladin Fri Jun 07, 2013 2:37 pm | |
| - razercz napsal:
- tanků není nikdy dost... a holadin na nějakou tu 10 se občas taky dost blbě hledá... takže jako prot/holy beru...
za mě PRO Co se těma tankama budeš na 25 dělat? Na 10 jasný, pokud chcem chodit 5 IDček icc 10ky tak potřebujem tanky, ale na 25ku prostě víc jak 3 tanky nenacpeš ... a vzhledem k tomu že máme 3 aktivní holadiny tak ani holyna vážně nehrozí - co se 25ky týká... A to že na 10 se blbě hledá holadin.. pokud chceš invnout člověka jen kvůli desítkám... to by se mu asi nelíbilo :/ | |
|
| |
Gillellbor
| Předmět: Re: Kofi - Paladin Fri Jun 07, 2013 3:45 pm | |
| tam je otázka ten mahoo, jak to bude mít s prací, no... nicméně teď je to skoro vždy tak, že tankujeme dva v mainu a jeden v offu. nepochybuju o tom, že standa, raven nebo sranda nejsou dobří tanci, ale jako dps resp. heal jsou ještě víc OP. pravdou je, že holadinů máme tři prdelea re3 možná bude o jednoho míň :-D Regalis mu už ukázal zvednutý prst (tuším prostředníček to byl ). nicméně to, že bych ještě jednoho tankadina do guildy bral, na tom si trvám..ale do offu by to, v tom máte pravdu, chtělo něco jiného než je holy... | |
|
| |
Regalis Admin
| Předmět: Re: Kofi - Paladin Fri Jun 07, 2013 8:35 pm | |
| Ok jsem PRO to zkusit EQ to je minimum. Nevím jak vy ? | |
|
| |
Triste
| Předmět: Re: Kofi - Paladin Fri Jun 07, 2013 10:14 pm | |
| tak zkusme | |